Thursday, May 12, 2011

chicken chat..

aku rasa smlm mcm2 jadi....serba x kena...pwd salah smpi kena locked....argggggg....akhirnya pukul 6 ptg aku balik....dgn perut yg lapar...badan dah terketar-ketar. Aku pun x paham nape smpi cam tu, padahal tgh hari dah mkn nasi....tp ptg smlm mmg lapar....so aku bawak kete pun dah cam merbahaya je. Aku terus g kelana jaya utk cari mkn mlm, niat utk basuh kete diketepikan dulu sbb basuh kete x leh mengenyangkan aku. Aku decide nak beli chicken chop KFC. Sampai kat sana, aku pun beratur, dah la lapar, kaunter diorg bukan satu je...so kena sabar lg. Lama pun akak kat dpn ni, apa la yg susah sgt nak order tu. Giliran aku lg 3 org. Sambil2 tunggu, aku duk usha gmbr mknan ....pikir2 nak beli yg mana.....pikir2 punya pikir, akhirnya sampai la giliran aku.

Dialog:
Cashier : Selamat datang kak (sambil tersenyum manis). Makan sini atau bungkus?
Aku : Bungkus ye.
Cashier : Nak order apa kak?
Aku : Bagi Chicken chat satu...eh....chicken shop...(sambil tersenyum malu)

Cashier dan supervisor dia dah tersenyum sumbing kat belakang tu.....
aku dah x tau nak cover macam mana dah....ni la gara-gara lapar sgt....sebut pun dah salah.

1 comments:

  1. LOL..chicken chat pastu chicken shop.laparrrrrr~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Malaysia