Saturday, December 5, 2015

Portal Community Baru, webe - 'start here, go anywhere"

Assalamualaikum.

Anda pernah dengar tentang "webe"? Apa itu "webe"? Ingin tahu, mari sama - sama explore apa yang menarik tentang "webe"."webe" merupakan sebuah portal komuniti yang baru saja dilancarkan minggu lepas kepada umum. Di portal ini anda boleh berkongsi apa saja idea menarik yang dapat menjadikan komuniti di sekitar anda lebih ceria, lebih baik dan memberi manfaat kepada kita semua.

Apa yang perlu anda lakukan adalah daftar untuk dapatkan akaun anda sendiri dan mula berkongsi. "webe" tidak memerlukan wang tetapi memerlukan anda berkongsi. Setiap perkongsian anda di mana - mana laman sosial - Twitter, Facebook, Google +, Instagram akan memberikan anda mata "webits". 

Apabila anda telah mengumpulkan banyak mata "webits", ianya boleh digunakan kepada projek pilihan anda. Plegde mata "webits" kepada mana - mana projek pilihan dan anda telah membantu merealisasikan projek tersebut. 

antara projek yang sedang diusahakan

Jadi apa tunggu lagi, mari ramai - ramai mendaftar dan memeriahkan lagi portal komuniti "webe" di sini. Jadikan impian anda satu kenyataan. Masa mendaftar, kalau baik hati anda boleh letakkan referral ID: 1300L3

Terima kasih dan saya harap kita anda berjumpa di portal komuniti "webe" secepat mungkin.

3 comments:

  1. Satu lagi bentuk komuniti yang menarik dan bolehlah saya mendaftar selepas ini.

    ReplyDelete
  2. Wah lihat kepada blog ini, ada iklan google adaense. Pasti Kinmie gembira memperolehi income iklan di paparkan di blog bro...

    ReplyDelete
  3. byk betul community yg muncul..mmg 1 perkembangan yg bagus..kalau ciktom jadi join..ciktom gn refferal kimmie ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Malaysia