Tuesday, January 17, 2017

Planner & Calendar Giveaway


Jom ramai - ramai join GA yang mudah lagi senang ni. Cepat - cepat sebelum GA ni tamat.


Syarat-syaratnya:-
1. Follow Blog KasihkuAmani
2. Follow Instagram kasih_shadz (boleh joint walaupun tak ada IG)
3. Buat entry, tepek gambar yang tak semenggah tu dan backlink ke entry ini.
4. Tinggalkan link entry dan nama IG anda di ruangan komen.


Tamat pada : 23.01.2017
Pengumuman pemenang : 24.01.2017
Tuntutan hadiah : 24-26.01.2017
Hadiah akan dipos pada : 27.01.2017 (Insya Allah)



GA saya pun tengah berlangsung, sambil tu kita support GA blogger lain juga kan. Kalau nak dapat novel percuma, boleh join GA ni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Malaysia